FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul AfacerilorADMITERE 2023 - Sesiunea I FAIMA – Informatii privind Testul UPB de limba engleza/germana: iunie 2023 AICI

ADMITERE 2023 - Sesiunea I FAIMA – Informatii privind Testul UPB de limba engleza/germana AICI


START Admitere Anticipată 2023

Dragi elevi, vă anunțăm că au început înscrierile la studiile de licență, Sesiunea I - admitere anticipată. Înscrieri: 1 februarie 2023 – 22 iunie 2023. Candidații care optează pentru un domeniu cu limbă de predare engleză sau germană și care aleg să probeze cunoașterea respectivei limbi prin promovarea testului UPB vor susține acest test on-line, la data de 31 martie 2023 sau 09 iunie 2023. Mai multe detalii se regăsesc în Regulamentul de admitere la licență 2023, disponibil aici. Înscrieți-vă acum! https://admitere.pub.ro/ Vă așteptăm cu drag la FAIMA!

ADMITERE 2023 - Sesiunea I FAIMA - Sinteză și explicații
ADMITERE 2023 - Sesiunea I FAIMA - Documentele necesare înscrierii pe site
ADMITERE 2023 - Sesiunea I FAIMA - Taxă de înscriere


Documente utile:
Mai multe informatii aici - site admitere UPBOferta educațională din cadrul FAIMA cuprinde 5 tipuri de specializări, acestea făcând parte din domeniul Inginerie si Management:
Ingineria și Managementul Afacerilor Inginerie Economică în Domeniul Electric, Electronic și Energetic Inginerie economică în industria chimică și de materiale Business Engineering and Management Ingenieurwesen und Business Management
  • Programul oferă posibilitatea dobândirii de competențe antreprenoriale, tehnice și de ingineria afacerilor pentru construirea unei cariere profesionale de succes.
  • Limba de predare:română PLAN de INVATAMANT 2021-2025
  • Pregătim ingineri cu solide cunoștințe privind procesele tehnologice din domeniul electronic,electric și energetic, dar și cu capacitatea de a evalua ideile de afaceri și transformarea lor în companii pe care să le gestioneze cu succes.
  • Limba de predare:română
    PLAN de INVATAMANT 2021-2025
  • Pregătim ingineri cu solide cunoștințe în domeniul industriilor de proces și cu abilități de rezolvare a problemelor de natură economică din întreprinderi.
  • Limba de predare:română PLAN de INVATAMANT 2021-2025
  • Programul oferă viitorilor ingineri o pregătire complexă bazată pe echilibrul dintre inginerie și tehnologie pe de o parte și management și economie pe de altă parte, generând totodată o punte către oportunitățile oferite de mediul de afaceri vorbitor de limba germană.
  • Limba de predare:germană PLAN de INVATAMANT IBM
În total, pentru domeniul Inginerie și Management, FAIMA dispune de:
Locuri buget: (in curs de actualizare)
Locuri taxă: (in curs de actualizare)
Iti propunem 5 specializari interesante si te invitam sa le selectezi pe toate, in ordinea preferintelor tale!