FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
Parteneri

Departamentul, prin membrii sai a avut si are colaborari cu o serie de universitati din Europa (Conservatoire National des Arts et Métiers – Paris, Franta, Ecole Nationale Supérieure de Mines – Saint-Etienne, Franta, Bournemouth University, Anglia, Universitat Politècnica de Catalunya – Barcelona, Spania, Politecnico di Torino, Italia, Eidgenössische Technische Hochschule Zürich, Elvetia) si Statele Unite ale Americii (Washington State University, University of Washington).

O relatie speciala s-a consolidat cu Old Dominion University – Norfolk, Virginia (http://www.odu.edu) cu care UPB, prin intermediul departamentului IE are semnat un memorandum de colaborare. Relatia este cu atat mai speciala cu cat, profesorul Andrian Gheorghe, conducator de doctorat in cadrul Scolii doctorale a FAIMA este, in acelasi timp, profesor la aceasta scoala de prestigiu din SUA. (http://eng.odu.edu/enma/directory/agheorg.shtml).

Departamantul are, de asemenea, legaturi puternice cu Societatea de Chimie din Romania (http://www.schr.org.ro), cea mai mare asociatie profesionala din tara si cu Asociatia Managerilor si Inginerilor Economisti din Romania (http://www.amier.org), asociatia profesionala reprezentativa pentru invatamantul de inginerie si management din Romania.

Ne propunem consolidarea acestor relatii si dezvoltarea altora prin implicarea cat mai multor membri ai departamantului in programe internationale.